Kik vagyunk mi?

Segítünk egymásra találni az álláskeresőknek és a munkaadóknak, betöltjük az űrt az álláspiacon, és megújítjuk a toborzást. Mindezt egy valóban összetartó csapattal, akiknek az az elsődleges, hogy jobbá tegyék a munka világát.

Különbözőek vagyunk, de egyformán szeretjük, amit csinálunk, amiből elképesztő dolgok sülnek ki. Van egy egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló állásportálunk, a frissdiplomas.hu, kisebb-nagyobb karriereseményeket szervezünk, tevékenységünk kiemelkedő elemével, a JOBVERSE Állásbörzével pedig közösségi élménnyé tesszük a munkaadókkal való kapcsolatfelvételt.

Hajdú Csongor

Ügyvezető igazgató,
a JOBVERSE ötletgazdája

Agárdi Nóra

Online marketing koordinátor

Béres Renáta

Marketing és kommunikációs
projektmenedzser

Kecskésné Dóczi Eszter

Key Account project manager

Mészáros Gábor

Értékesítési vezető

Murvai Orsolya

Grafikus és webdesigner,
Podcaster-@amunkahose​

Németh Patrik

Key Account Manager

Recskáné Nagy Brigitta

Key Account Manager

Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea

Marketingvezető

Varga Zsófia

Online marketing gyakornok

A stabil és kiszámítható működésünket a dun&bradstreet nemzetközi elemző szervezet 2020 szeptemberében megkapott, majd azóta két alkalommal is megerősített legmagasabb, AAA minősítése után 2021. júniusában a HVG és a Céginformáció.hu is elismerte, így Arany kategóriájú „Ajánlott cég” minősítést adott, míg az Opten pedig 2021 novemberében szintén A minősítésűre értékelte cégünket! Ilyen minősítésekkel Magyarországon csupán a cégek néhány ezreléke rendelkezik, és azt jelzi, hogy cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.